Nu är vi här!

nu sitter jag framför en halvskriven bookreport och äter turkisk youghurt med honung och banan och tänker att det var ju jävligt synd att jag inte föddes med sånna über gener som gör att man har en ämnesomsättning i världsklass.

Varför vill män bara ha feststrul? Hur kommer det sig att flickan i sig är så motbjudande när hennes läppar, tunga, fitta och stjärt är intressanta? Hur kommer det sig att tjejen kan tänka att "ja, kanske skulle vi kunna få ut någonting av varandra, eller alla fall kanske träffas igen, and exploar the body-map" medan pojken tänker "åh, mm, mysigt med en trevlig/snygg/sexig/skön/ - tjej som vill hångla med mig, kanske kan jag knulla henne sen, men åh vad trött jag är, snart måste jag hem och sova, a.k.a. henne kommer jag aldrig träffa igen". Det är en intressant ämne. Det är som att alla män tror att alla kvinnor tror att de ska bli tillsammans och få fyra barn tillsammans med alla män de kommer över. Jag funkar inte så. Ofta vill jag inte heller något annat än att strula, men det betyder inte att det är nu och aldrig mer. Aja. Det förundrar mig.

Nu ska jag sova.

hello

nu är jag hos emma och taggar inför treornas skiva. Har bara drukit ca två glas vin, men känner mig redan lite rund under fötterna som det så fint heter. Helgen har varit spec, men inget vidare super!

tjo nu ska jag dusha

RSS 2.0