Lolita tävlig och en käresta.

329810-3

Ett inlägg och en länk till den vackraste kvinnan jag känner. Kattah du är fin.

Hotel California

Hotel California

Om man tittar ut genom det bäcksvarta föntret är det svårt att tänka sig att detta ändå inte för så länge sedan. Det är bara i sommras. Men det känns så långt borta.


Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back
To the place I was before
'Relax,' said the night man,
'We are programmed to receive.
You can check-out any time you like,
But you can never leave!'

Saker bakom solen

Nu har det komit till den punkten att jag typ inte kan göra någonting - innan jag verkligen måste. Jag läste på mexicos blogg alldelles nyss och in¨såg att jag egetligen borde vara upp över öronen stressad och sitta och plugga som en gris. Men jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Jag skjuter lixom upp det till det blir ett faktum. Det finns ingenting som heter "framförhållning" inprogramerat i min hjärna. Istället tänkte jag lungt koka en kopp te och sätta mig i min säng och typ eventuellt läsa min bok. Men allt om juloratoriet, och idrotten ger mig bara magont, men jag orkar inte ändå. Jag vill referara till ett inlägg jag gjorde i min förra blogg om inspiration. Jag har ingen, och då kan jag faktiskt inte jobba. Utan något som för mig framåt i arbetet är det för mig meningslöst att ens försöka plugga. Eller skirva, eller.... leva....
Åh, idag är ingen bra dag. Jag har snor i hela hjärnan, jag fryser som fan och jag vill bara gråta, eller sova eller jag vet inte. Få någon att göra allt det jag ber dem om. Typ koka te och baka bullar. Men sen tänker jag igen - att bullar är ju inge bra, då blir man tjock och så är jag tillbaka på ruta ett.

Jag orkar inte.


Sms

Jag sitter och tömmer mina sms. Dels för att jag ska få plats med lite fler och dels för att jag funtar på att köpa en ny mobil imorgon... Anyways, jag inser nu att jag har fått så otroligt många fina sms av så otroligt fina och bra vänner!

Jag har fått mens!
Skickades 22 januari 16.38

Åh! Hälsa alla tack för fikan! Ta hand om er! Puss på min kycklingar!
Skickades 23 mars 17.44

Jag skulle kunna ta livet av mig! Det är SNÖ ute! Varför är livet så grymt!
Skickades 9 mars 10.57

Friterade äggstockar i vitvinsvinägrett
Skickades 21 april 13.53

VÖÖÖBZ.
Skickades 20 juni 18.57

Hej vårt lilla rövhål! Står och dricker rosechampagne på nice största altan medan vi lyssnar på buffalo soldier och tänker på dig <3 ikväll röjer vi i nice i österlöfs ära, miss t darling puss puss 2 av 3 musketörer! Puss!
Skickades 27 juli 20.52

Södra=PARTY hela veckan lång! 14x-mutta i parantes osv. Hoppas du får en natt av underbart stärkande sömn och vackra drömmar! Puss till di min fantastiska vän
Skickades 21 augusti 22.26

Vänner, tack för alla dessa finfina sms! Ni får mig att vilja stå upp. Alla ni får mig att orka resa mig ur sängen och fortsätta nästa dag. Tack!

RSS 2.0