och så blev det lite lättare att andas.

solen lyser. Blomman tar in energin från solljuset och omvandlar det till kärlek motivation och fina färger. vad man behöver i livet ÄR inte mer komplicerat än kaffe, ed och sol. och ngt att se fram emot. och det har jag. nog.
Livet är underligt. Vad är liv lixom? är liv känslor? är liv att andas? vad definierar liv? Man brukar säga att man inte kan definiera ngt om man inte har upplevt dess motsatts, typ, man kan inte vara lycklig om man inte upplevt olycka, eller, man kan inte skratta utan att ha gråtit. Betyder det att man måste varit död för att kunna leva. Är man död innan man föds? Man är ju inte ens i existerande materia hur kan man då vara död? Kanske är det så att man är lite död ibland. När man sover kanske man är lite död? Eller under vintern, så dör man en smula och sen börjar man leva igen till våren. Hmm. jag vet inte. Jag funderar på liv. En svår fråga under enkla förhållanden. Jag, en kaffekopp, en pjamas och en sol. 

istället för musik - förvirring.

Jag är uuuuuuuuuuuuuuuuuuutråååååkad och röööööökssuuuuugen!!
Ja, detta tyder väl på något slags friskhetstecken men jag har såååå trååkigt! Kom och rädda mig i min misär! Efter att ha spenderat två hela dagar i komplett feberyra och upphostning av diverse lungor, både grislungor, människorlungor och fisklungor befinner jag mig i ett stadie där jag åtminstånde kan tänka någorlunda klart typ "jag är törstig" eller "jag är kissnödig" och eftersom det enda jag kunnat få i mig dessa två miserabla dagar är vatten och coca cola har min hjärna inte behövt utsättas för ett svårare intelektuellt problem än ovanstående meningar. Jag är just nu så fantastiskt uttråkad att det jag roar mig med är att läsa, skriva ner och radera gamla sms. Jag menar. KOM IGEN! tråkigare än jag har just nu kan man fan inte ha en fredagkväll såsom denna i 37.8 graders feber klockan 12 på en natt.
Jag var dessutom i natt med om en upplevelse som hädanefter kommer ge mig sömnproblem i minst ett år framöver. Jag låg i min övertrötthet och tittade på film i min säng då jag i min ögonvrå lyckas få syn på något som rör sig långsamt över mina grårutiga ikea-lakan. Jag vänder mig upp för att se vad som må ha hamnat i mitt harem för att upptäcka att det inte är något mindre än en..... tvestjärt!!! aaah! en stor svart äcklig tvestkärt på MIN kudde!! Jag slängde där med kudden på golvet för att det mycket ohygieniska (oh god jag hoppas att detta inte är ett resultat från att jag inte dushat på fem dagar!) krypet skulle hamna på golvet för att vara mer lättdödligt när tryckvågen från dunkudden mot golvet lyckas blåsa iväg en ENORM spindel som sedan tidigare legat och myst på mitt trägolv. Jag tog då tjuren vid hornen och valde att ta det svarta, avlånga krypet med tvådelad bakdel först då det verkade något snabbare. Jag grabbade tag i första bästa bok (visade sig senare vara august strindbergs fröken julie. The hell with her..!) och mosade kryp nummer 1. Gick sedan på kryp nummer två som lyckats använda sina äckliga, långa ben och hamnat under mitt skirvbord. Jag slängde boken över äcklet och drock snällt över golvet för att göra mig helt på det klara att döden var ett faktum för den skurken som berövat mig på min feberyrefilmtittning. Då jag lyfter på boken ser jag att golvet samt på den mycket korrekt klädde fröken julies klänning har en grön-brun sörja lagt sig lixom en spya från en hund eller dyliknade djurart.
Boken ligger nu kvar på golvet och jag ämnar aldrig vidröra den igen. Tur att Strindbergs böcker finns på biblan.
Min natt fortskred så att min hjärna skapade underbara visioner av att en tvestjärt kröp in i mitt öra och livnärde sig på min hjärna TILLS JAG DOG!

Dags att vända sida på Count Baisie. Hoppas att ni alla är lika uttråkade som jag och förevigt får visioner av tvestjärts-emma som jagar er i era mardrömmar. Moahaha!

bob hnud


KÄRLEK! men oj vilken kärlek. Så underbar så fantastisk. Så bra!



Måndag ringer ge mig styrka att stå
Valde fel till gymnasiet men det får gå
Jag kan jobba jag kan vara arbetslös
Marknaden är snål, jag är generös

Om jag somnar
Sätt mig i ett träd
Ett träd på väg ut i sommaren
Sätt mig på prov igen

Mörkret faller, trillar ner över da'n
Däcken tjuter, sommaren rasar i stan
Jag kan sitta hemma, jag kan gå ut
Jag kan vila upp mig, jag kan ta slut

Om jag vissnar
Sätt mig i ett träd
Ett träd på väg ut i sommaren
Finklädd och grön igen
Jag är grön igen
Grön igen
Jag är grön igen






















Sommaren må rasa men inte jag. Inte den här gången.

RSS 2.0